Specialist in Workstations en Game PC's

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit jonge enthousiastelingen die beschikken over een breed scala aan technische kennis. Wij helpen onze klanten graag aan een perfecte Workstation of een Game PC die past bij de applicaties die gebruikt gaan worden. Om gezamenlijk te kijken welk product het beste past is het wel zo handig dat we dezelfde taal spreken zodat we u altijd kunnen helpen met vragen of wanneer u problemen heeft.

Onze Filosofie

U bent opzoek naar een Workstation of een Game PC die voldoet aan alle eisen zodat u probleemloos uw applicaties kunt uitvoeren. Wij bieden u een Workstation of een Game PC met de meest hoogwaardige componenten en expertise. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen wij in de meeste gevallen altijd een geschikt product aanbieden. Van een budget Game PC tot een high end Game PC die gezamenlijk samengesteld wordt is niets te gek!

Ook volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van gaming op de voet. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Met veel passie gaan wij aan de slag met uw droom Workstation of Game PC!

Daar houdt het niet op. Heeft u vragen of problemen en komt u er even niet meer uit? Bel, mail of chat met een van onze werknemers zodat we gezamenlijk een oplossing vinden!

Heeft u een suggestie hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Ook als u andere ideeën heeft kunt u bij ons terecht. Laat het ons graag weten via onze klantenservice.

U kunt uw suggesties en/of ideeën mailen naar info@wereldvanit.nl.

Trustpilot

Het is erg belangrijk om te weten bij wie u een bestelling plaatst. Zeker als het gaat om een Workstation of een Game PC dient u zekerheid te hebben dat wij zorgvuldig met uw bestelling om gaan.

Daarom vindt u onze klantbeoordelingen open en eerlijk op Trustpilot. Deze ziet erop toe dat de reviews eerlijk en echt zijn. Wij willen onze klanten graag een eerlijk beeld geven van onze manier van werken.

Zie onze reviews.

Chat openen
1
Hi!
Kunnen we je helpen?