Bouw service op maat van een (Game) PC

Laat uw nieuwe pc volledig assembleren met de Bouwservice op maat van een Workstation of Game PC verzorgd door Wereld van IT.

Niet iedereen kan zijn eigen computer in elkaar zetten. Laat u daarom op dit vlak volledig ontzorgen en uw nieuwe Workstation of Game PC door ons samenstellen en assembleren. Daarnaast krijgt u met deze bouwservice 1 jaar ondersteuning op het geassembleerde systeem als geheel. Waar normaal onderzoekskosten verbonden zijn aan het controleren van een PC-systeem, kunt u in dit geval het volledige systeem naar ons terugsturen en worden defecten aan de hardware zonder kosten gerepareerd. Op de afzonderlijke onderdelen blijft de gewone fabrieksgarantie gelden. Alles is inbegrepen bij de bouwservice op maat van een Workstation of een Game PC !

De bouwservice met 1 jaar ondersteuning omvat het volgende:

  1. De onderdelen worden gecontroleerd op compatibiliteit
  2. Het moederbord wordt voorzien van de meeste recente BIOS-versie
  3. Alle onderdelen worden professioneel samengesteld en geassembleerd tot een volledige PC
  4. De bekabeling wordt zorgvuldig bijeengebonden om een optimale luchtdoorvoer te realiseren
  5. Het geassembleerde systeem wordt getest om eventuele defecten vanuit de fabriek direct te ondervangen
  6. De PC wordt extra zorgvuldig ingepakt voor transport
  7. 1 jaar ondersteuning op de werkuren van eventuele serviceaanvragen over het systeem als geheel (op de onderdelen blijft de originele fabrieksgarantie van toepassing)

De bouwservice met 1 jaar ondersteuning omvat niet:

  1. Aanpassingen op de fabrieksgarantie van de onderdelen, de originele garantieduur en –voorwaarden blijven van toepassing op de afzonderlijke producten
  2. Ondersteuning op problemen die veroorzaakt worden door onjuist gebruik, gebruikersschade, door software of door virussen
  3. Garantie op onderdelen die niet wordt gedekt door de fabrieksgarantie van het beschadigde onderdeel

Is mijn samengestelde Workstation of Game PC geschikt voor mijn applicaties?

Wij adviseren om voorafgaand het samenstellen goed te onderzoeken welke applicaties er gebruikt gaan worden. Om een goed beeld te krijgen welke vereisten er bij verschillende games aanwezig zijn raden wij de website Game System Requirements aan.

Hoelang duurt het?

Doordat onze medewerkers pas aan de slag kunnen wanneer de onderdelen aangekomen zijn, kan de levertijd wijzigen aan de hand van de beschikbaarheid van het product.
Nadat alle onderdelen binnen zijn wordt er in de meeste gevallen gesproken van een 1-2 werkdagen levertijd. Dit is exclusief de verzendtijd.

Ondersteuning bij het samenstellen

Voorafgaand het assembleren is het belangrijk dat de toekomstige Workstation of Game PC goed bij uw werkzaamheden past.
Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Graag even een mail sturen met het verzoek naar sales@wereldvanit.nl.

Chat openen
1
Hi!
Kunnen we je helpen?